contoare

Tunuri de ceata

Tunuri de ceata

Opriţi hoţul în câteva secunde cu ajutorul unui tun de ceaţă!

Sisteme de securitate cu tun de ceată. Prima linie defensivă în caz de efracţie.

Un sistem de alarmă vă poate avertiza şi informa la pătrunderea intruşilor în spaţiul protejat. Dar, dacă la un sistem de alarmă se conectează unul sau mai multe tunuri de ceaţă putem spune că avem un sistem de securitate defensiv. 

Tunurile cu ceaţă constituie soluţia ideală pentru oprirea unei tentative de efracţie sau jaf deoarece în câteva secunde, hoţii nu vor mai vedea ceea ce vor să fure.

Comparativ cu sistemele pasive pentru detecţie şi alarmare la efracţie sau cu sistemele de supraveghere video, integrarea în sistemele de securitate a generatoarelor de ceaţă sau a tunurilor de ceată cum mai sunt numite, contribuie la stoparea instantanee a jafului sau a tentativei de furt.

Cum funcţionează?

În primul rând, odată cu declanşarea alarmei, intrusul este expus la o emisie puternică de ceată, neasteptată, acesta fiind elementul surpriză care de cele mai multe ori descurajează din start pătrunderea în continuare, în spaţiul protejat.

Apoi, ceaţa densă degajată (de către tunul de ceaţă) face ca orientarea în spaţiu a intrusului să fie dificilă sau chiar imposibilă.

Datorită efectului psihologic şi a crizei de timp, de cele mai multe ori, intruşii părăsesc în grabă spaţiul protejat şi astfel, ceaţa creată împiedică finalizarea cu succes a tentativei de furt sau jaf. Acesta este motivul pentru care tunul de ceată este solutia ideală pentru prevenirea tentativelor de efractie, a jafurilor, a actelor de vandalism, desfăşurate cu predilecţie în obiective izolate sau care deţin valori mari (locuinţe, case de vacantă, magazine de bijuterii, case de amanet, case de schimb valutar, benzinării, depozite, etc...).

Tunurile de ceată sunt ideale pentru stoparea jafurilor, pot salva bunuri sau chiar vieti omenesti. Tunurile de ceată reprezintă soluţia de securitate care ripostează la tentativele de efracţie sau jaf!


Nu sunt produse în această categorie.