contoare

Centrale Inteligente - Wireless

Centrale Inteligente - Wireless

Centralele antiefracţie wireless inteligente, prin intermediul dispozitivelor ce pot fi înrolate în sistem monitorizează uşi, ferestre, mişcarea, pot raporta către unul sau mai multe dispecerate profesionale în format CID, prin SMS, e-mail sau avertizare directă pe telefonul mobil (push notification) orice breşă în sistemul de securitate, starea în care se află sistemul, etc.

De asemenea, poate transmite informaţii referitoare la avariile apărute în sistemul de alimentare cu energie electrică, în sistemul de alimentare cu apă, vă poate avertiza şi informa la apariţia unui incendiu.

Centralele inteligente permit controlul temperaturii ambientale precum şi comanda diferitelor echipamente electrice. Cu ajutorul detectorilor ce au camera foto incorporată pot transmite seturi de fotografii la apariţia unei alarme sau la cerere prin intermediul telefonului mobil.

Cu ajutorul camerelor video IP ce pot fi integrate în sistem puteţi vizualiza în timp real, pe telefonul mobil, tableta sau PC imagini din locaţia protejată de către sistemul de alarmă inteligent.

 


Nu sunt produse în această categorie.