contoare

Accesorii Inteligente - Wireless

Accesorii Inteligente - Wireless

Accesorii Inteligente, Wireless,  pentru Casa Inteligenta

Deşi toate accesoriile listate în această categorie sunt compatibile cu centralele antiefracţie inteligente produse de Climax sub brandul Vesta, există totuşi două tehnologii radio diferite în structura acestora, tehnologii care difernţiază aceste accesorii prin distanţele maxime de comunicare, astfel:

  • Tehnologia ZigBee, utilizează gama de frecvenţă 2,4 Ghz pe 16 canale şi permite obţinera unor debite de date ce pot atinge 250 Kbps pe o distanţă de maximum 100 m în acelaşi plan. Pentru depăşirea acestei distanţe de comunicare va fi necesară instalarea şi configurarea în sistem a unor routere sau repetoare de date.

  • Tehnologia wireless RF - dezvoltată şi îmbunătăţită de Climax, lansată la Taipei, Taiwan pe data de 9 mai 2014 sub numele de  F1. Această tehnologie inovativă permite comunicarea între componentele sistemului şi centrala antiefracţie pe o distanţă de maxim 2 Km în câmp deschis, distanţă care poate fi de asmenea mărită cu ajutorul repetoarelor RF-F1. Acest sistem de transimisie a datelor are proprietatea de a livra mai rapid mesajele, mărind astfel durata de viaţă a bateriilor.
    Totodată, Climax a implementat un protocol unic de criptare a datelor sub numele de "Atac Shield" pentru a împiedica orice încercare de a descifra sau fura mesajele transmise de la detectori pentru centrala antiefracţie.


    Download - comunicat de presă Climax - referitor la tehnologia RF-F1


Nu sunt produse în această categorie.