contoare

Info Program Afiliere

Ce este programul de afiliere?

Acum iţi poti achizitiona fără bani componente sau sisteme de securitate inteligente ori poti primi bani colaborând cu noi! Cum? Foarte simplu - prin Programul de Afiliere noi îţi alocăm un cod unic de afiliat iar tu îl promovezi online. Atunci când cei care au dat click link-ul tau de afiliat îşi fac cumpărăturile pe site-ul nostru, ţie îţi intră în cont 5% din valoarea comenzii lor!

Cum poţi deveni afiliat?

În cazul în care doreşti să te înregistrezi ca afiliat intră pe pagina "Afiliere", creează un nou cont de afiliat şi completează informaţiile referitoare la datele personale, date despre adresa şi informaţii plată.

La informaţii plată îţi alegi metoda de plată şi completezi informaţiile necesare pentru a se face plata comisionului către tine:

- adresa de e-mail în cazul în care doreşti plata în cupoane de reducere (persoane fizice).
- firma, cont, banca in cazul transferului bancar (PFA sau persoane juridice)

În final vei completa şi parola de membru în programul de afiliere. 
După finalizare vei fi notificat în cel mai scurt timp prin email despre înregistrarea ta ca afiliat.

Din acest moment vei putea să generezi coduri de urmărire prin simpla apăsare pe butonul "Cod de tracking personalizat" din sectiunea „Informații de tracking”.
În spaţiul "
Generator link de tracking" trebuie să completezi numele unui produs pe care doreşti să îl postezi pe site-ul, blogul sau pagina ta de facebook. Se va genera automat un "Link de tracking" ce conţine şi codul tău de afiliat, link ce trebuie copiat şi postat pe site-ul tău sau pe pagina ta de Facebook.

În contul de afiliat, printr-un click pe butonul  Vezi istoria tranzacțiilor vei putea urmări plăţile/comisioanele.


De asemenea, ai posibilitatea de a edita oricând informaţiile contului tău ori poţi schimba preferinţele de plată.
Imediat ce are loc o vânzare de produs care are la bază linkul postat de tine pe site-ul propriu vei primi un email ce te înştiinţează despre valoarea comisionului de afiliat obţinut si totalul comisioanelor tale la acel moment.


Plata comisionului:

Pentru persoane fizice modalitatea de plată este un cupon de reducere egal cu valoarea comisionului acumulat. Cuponul de reducere se emite automat afiliatului.
Cuponul de reducere poate fi folosit la orice cumparatură pe site-ul
www.infoalarm.eu.

Pentru PFA sau persoane juridice plata se face prin transfer bancar după încheierea prealabilă a unui contract simplu cu societatea noastră. Pragul minim pentru efectuarea unei plăţi este de 100 de lei.
Daca doriţi să folosiţi comisionul înainte de atingerea pragului de 100 de lei puteţi opta pentru varianta de plată prin cupon de reducere ca la persoane fizice.

Îţi urăm încă de pe acum bine ai venit în programul nostru de afiliere şi asteptăm cu nerăbdare să iţi trimitem primele comisioane.