contoare

VST-1818EX

Camera IP de exterior-VST 1818EX este o soluție de supraveghere integrată în sistemele de securitate făra fir ce permite utilizatorilor să monitorizarea în timp real, video, de la distanță, exteriorul case sau întreprinderi. Tot ce vă trebuie pentru vizionarea în timp real prin streaming video a perimetrului proprietăţii dumneavoastră este un dispozitiv cu conexiune la internet cum ar fi un telefon inteligent, o tabletă sau PC.

Ideală pentru aplicațiile rezidențiale şi comerciale, rezistentă la intemperii, VST-1818EX este recomandată pentru a monitoriza piscine, porti, grădini, drumuri de acces, terase, locuri de parcare, zone de încărcare, etc. Această cameră IP necesită acces la internet printr-o rețea cu sau fără fir.

Vedere nocturnă

VST-1818EX face automat trecerea la modul de noapte după apusul soarelui, camera fiind capabilă să monitorizeze în lumină scăzută sau medii total întunecate. Pentru performanţe îmbunătăţite în lumină scăzută a fost dotată cu iluminatoare şi filtru IR.

HD Video

Aceste camere video produc imagini de înaltă definiție (HD), la o rezoluţie de 720p (1280x720), precum şi două fluxuri video ce au formate de compresie H.264/30fps şi MJPEG/30fps. Senzor imagine CMOS cu scanare progresivă de 1,3 megapixeli.

Alerte video

Compatibilă cu centralele antiefracţie inteligente HPGW, VST-1818EX poate fi programată pentru a trimite utilizatorilor alerte video în timp real, prin e-mail sau mesaje text.


Brosura


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinieVST-1818EX

  • 190,40 €

  • Fără TVA: 160,00 €

Etichete: camere video, accesorii ZigBee, ZigBee, IP, video camera, vst-1818ex, accesorii, zigbee, vst-1818ex, alarme wireless inteligente, camere, video